کشف خرس و ۴۷۴ پرنده قاچاق از داخل خودروی سمند بهترین جایگزین کشمش در آب دوغ خیار | فوت و فن خوشمزه شدن آب دوغ خیار مصرف پنیر باعث ضعف حافظه نمی‌شود! آغاز فرایند انتخاب بازنشستگان و مستمری‌بگیران نمونه حبوبات و سبزی‌ها با بدن ما چه می‌کند؟ این افراد نباید لب به سرکه سیب بزنند | طبع سرکه سیب سرد است یا گرم؟ اهدای عضو به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ خرداد ۱۴۰۳) متهم به ۴۶ فقره سرقت پلاک خانه در مشهد دستگیر شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) واژگونی قایق در ولایت ننگرهار افغانستان ۲۰ قربانی گرفت ویدئو | لحظه دستگیری سارق خودرو توسط مردم در تبریز افزایش آموزش‌های مهارتی به ساکنان حاشیه شهر در خراسان‌رضوی والدین هلی کوپتری و  فرزندان گلخانه‌ای چه ویژگی‌های دارند؟ یک‌سوم دانش‌آموزان خراسان‌رضوی زیر پوشش برنامه‌های اوقات فراغت قرار می‌گیرند خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در حال اجراست؛ معوقات پرداخت می‌شود (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) ماجرای پیک‌موتوری که گرفتار سارق موتورسیکلت در مشهد شد افزایش جمعیت، نیازمند کاهشی شدن طلاق است کشف مزرعه ارز دیجیتال در مشهد (۱۲ خرداد ۱۴۰۳) «معلم بلاگری» از تهدید تا فرصت اعلام ممنوعیت‌های ترافیکی روز زیارتی امام‌رضا(ع) در مشهد(۱۲ خرداد ۱۴۰۳) وجود ۱۲۳ ساختمان ناایمن در مشهد
سرخط خبرها

اطلس پراکندگی آسباد‌های ایران تدوین می‌شود

  • کد خبر: ۱۲۸۱۵
  • ۰۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸
اطلس پراکندگی آسباد‌های ایران تدوین می‌شود
مدیر پایگاه میراث فرهنگی آسباد‌های ایران از تدوین اطلس پراکندگی آسباد‌های ایران خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد رکنی افزود: این آسباد‌ها در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد قرار دارد.
وی درباره لزوم تدوین این اطلس اظهار کرد: به دلیل عدم اشراف بر موقعیت ها، نمی‌دانیم در سطح کشور چه تعداد آسباد داریم و محل قرار گیری این آسباد‌ها در کدام نقاط است.
رکنی اظهار کرد: تاکنون بیشتر آسباد‌های شناسایی شده در استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، ارگ بم کرمان و روستای شورابه یزد قرار دارد.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی آسباد‌های ایران با اشاره به اطلس در حال تدوین گفت: در این اطلس موقعیت تمام آسباد‌های شناسایی شده در پهنه‌های شهری و روستایی در هر استان مشخص می‌شود.
وی با بیان این که در حال حاضر ۴۲۰ دستگاه آسباد در ایران شناسایی شده است، افزود: این تعداد شامل آسباد‌هایی است که اثری از آن‌ها وجود دارد که البته تعداد آسباد‌ها به مراتب بیشتر بوده است که پس از تکمیل طرح برررسی و شناسایی و مشتند سازی به طور یقین افزایش خواهد یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->